Μέτρα COVID-19

Αλλαγές στις πολιτικές και τις διαδικασίες του ξενοδοχείου λόγω των μέτρων προστασίας από την ασθένεια COVID-19


Check in & Check out: Το Check out γίνεται στις 12.00 και το Check in υποχρεωτικά μετά τις 16.00, εκτός αν το δωμάτιο είναι ελεύθερο από την προηγούμενη μέρα.

Πρωινό: Οι ώρες πρωινού θα επεκταθούν για να καλύψουν την άνετη εξυπηρέτηση των πελατών. Το πρωινό σερβίρεται από το προσωπικό πίσω από πλέξιγκλας σε στυλ μπουφέ, και δεν υπάρχει πλέον σελφ σέρβις.

Μπαρ & Σνακ Μπαρ: Το Μπαρ και το Σνακ Μπαρ του ξενοδοχείου λειτουργούν από τις 10 πμ μέχρι τις 11 μμ.

Χωρητικότητα & ωράριο πισίνας: επιτρέπεται η παρουσία ενός ατόμου ανά 5 κυβικά μέτρα νερού, που στην πισίνα μας σημαίνει 18 άτομα μπορούν να συνυπάρχουν στην πισίνα κάθε δεδομένη χρονική στιγμή. Το ωράριο της πισίνας μας είναι 8 πμ - 8 μμ.

Ξαπλώστρες & Ομπρέλλες: Οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση από το προσωπικό. Δεν προσφέρονται πετσέτες.

Υπηρεσία καθαριότητας: Υπηρεσία καθαριότητας δωματίου και αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων θα προσφέρεται μόνο κατόπιν ετοίματος του πελάτη και όχι σε καθημερινή βάση.

A/C: Η χρήση του κλιματισμού δεν ενδείκνυται παρά μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

Ασανσέρ: Στο ασανσέρ δεν επιτρέπεται να επιβαίνει πάνω από ένα άτομο κάθε φορά, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια.

Στοιχεία επικοινωνίας: Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρώνουμε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των πελατών για την περίπτωση που χρειαστεί να γίνει ανίχνευση κρούσματος. Η διαχείριση των στοιχείων είναι συμμορφωμένη με τους κανονισμούς χρήσης προσωπικών δεδομένων GDPR.

Άλλες εγκαταστάσεις: Λόγω των μέτρων COVID-19 δε θα λειτουργήσει φέτος η παιδική χαρά και το επιδαπέδιο σκάκι του ξενοδοχείου.

Είσοδος σε μη ενοίκους: Απαγορεύεται η είσοδος και η χρήση των εγκαταστάσεων από τους μη ενοίκους.

Χρήση μάσκας: H χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους.